Ingredientai
Kiaušiniai
4
vnt.
Pievagrybiai
16
vnt.
Svogūnai
1
vnt.
Česnakai
1
skiltelė
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Garstyčių daigai
4
šaukštai
Majonezas
3
šaukštai
Garstyčios
2
šaukšteliai
Citrinų sultys
1
šaukštelis
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
KIaušinius kietai išvirkite, atvėsinkite, nulupkite ir smulkiai supjaustykite.
Garstyčių daigus gerai nuplaukite ir susmulkinkite.
Pievagrybius nuplaukite, smulkiai supjaustykite ir dėkite kepti į karštą sviestą su smulkiai supjaustytu svogūnu. Kepkite, kol svogūnai gražiai pagels.
Prieš baigiant kepti įberkite druskos, pipirų, išspauskite šesnako skiltelę, išmaišykite, pakepkite dar minutę ir nukelkite nuo ugnies.
Majonezą sumaišykite su garstyčiomis ir citrinų sultimis.
Pravėsusius pievagrybius sumaišykite su kiaušiniu, garstyčių daigais ir padažu. Ger išmaišykite.
Atsiliepimai