Ingredientai

Kiaušiniai 4 vnt.
Rūkyta balta žuvis 300 g
Svogūnų laiškai 1 sauja
Laiškiniai česnakai 1 sauja
Majonezas 2 šaukštai
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Kiaušinius kietai išvirkite, atvėsinkite, nulupkite ir gana smulkiai supjaustykite.

Atidžiai išrinkite kaulus iš rūkytos žuvies, šiek tiek susmulkinkite labiau.

Laiškinius česnakus ir svogūnų laiškus smulkiai supjaustykite.

Viską sumaišykite su majonezu.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Tobulai skanus morkų tortas Velykoms
Reikia pasistengti
1 val. 40 min.

Tobulai skanus morkų tortas Velykoms

Velykoms: netikras zuikis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Velykoms: netikras zuikis

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai

Velykinis liežuvio vyniotinis
Reikia pasistengti
3 val.

Velykinis liežuvio vyniotinis

Cinamoninės bandelės su varškine tešla
Reikia pasistengti
1 val.

Cinamoninės bandelės su varškine tešla