Ingredientai

Burokėliai 5 vnt.
Grietinė 3 šaukštai
Krienai 1 šaukštas
Svogūnai 0.3 vnt.
Česnakai 2 skiltelės
Cukrus 0.5 šaukštelio
Druska pagal skonį
Citrinų sultys 1 šaukštelis
Porcijos: 5

Gaminimo eiga

Burokėlius išvirkite, nulupkite ir sutarkuokite burokine tarka.

Krienus sumaišykite su tarkuotu svogūnu, išspaustais česnakais, druska, cukrumi, citrinų sultimis ir grietine.

Burokėlius sumaišykite su padažu, dėkite į šaldytuvą ir patiekite po pusės valandos.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba