Ingredientai
Bulvės
6
vnt.
Kiaušiniai
2
vnt.
Manų kruopos
2
šaukštai
Druska
pagal skonį
Juodieji malti pipirai
žiupsnelis
Malta mėsa
250
g
Svogūnai
1
vnt.
Druska
pagal skonį
Juodieji malti pipirai
pagal skonį
Gaminimo eiga
Bulves nulupkite, sutarkuokite. Kiaušinius išplakite ir supilkite į bulvių tarkius, suberkite manų kruopas, pagardinkite druska ir pipirais.
Įdarui sumaišykite maltą mėsą, smulkiai supjaustytą svogūną, pagardinkite druska ir pipirais.
Keptuvėje gerai įkaitinkite aliejų ir dėkite šaukštą bulvių tarkių, tada šaukštą mėsos įdaro, ant viršaus - vėl tarkių. Suformuokite blyną ir kepkite iš abiejų pusių.
Iškeptus blynus sudėkite į riebalais išteptą kepimo formą ir dar keliolika minučių kepkite orkaitėje.
Patiekite su grietine.
Atsiliepimai