Ingredientai

Vištienos filė 400 g
SANTA MARIA raudonojo kario PANENG prieskonių mišinys 1 pakelis
SANTA MARIA kokosų pienas 400 ml
Saldžiosios raudonosios paprikos 1 vnt.
Šparaginių žirnių ankštys 20 g
Morkos 1 vnt.
Žemės riešutai 50 g
Bazilikai 1 šakelė
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Supjaustykite vištienos filė juostelėmis ir apkepkite.

2. Sudėkite raudonojo kario prieskonių mišinį ir supilkite kokosų pieną. Porą minučių patroškinkite.

3. Sudėkite šiaudeliais pjaustytas daržoves ir pakaitinkite.

4. Apibarstykite susmulkintais žemės riešutais. Patiekite su makaronais arba ryžiais.

5. Papuoškite susmulkintais bazilikais.

Patarimas! Paįvairinkite šį receptą keisdami nurodytas daržoves sezoninėmis.

Santa Maria

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai