Tai paprastas „wok“ patiekalas, kuriam būdinga visų klasikinių Tailando virtuvės skonių gama. Pakepkite vištieną, šiek tiek patroškinkite daržoves ir patiekite su saldžiu aitriųjų paprikų padažu.

Gaminimo eiga

1. Supjaustykite vištienos filė juostelėmis ir pakepkite aliejuje. Sudėkite CHICKEN THAI WOK prieskonių mišinį ir gerai išmaišykite.

2. Sudėkite daržoves ir pakepkite kelias minutes su vištiena.

3. Sudėkite makaronus ir pamažu pilkite vandenį, visą laiką maišydami. Patroškinkite 2–4 minutes, kol makaronai bus paruošti.

4. Įmaišykite špinatus ir patiekite su saldžiuoju aitriųjų paprikų padažu.

Santa Maria

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Velingtono kepsniai su lašiša
Lengvai paruošiamas
45 min.

Velingtono kepsniai su lašiša

Tapas su aštunkoju
Lengvai paruošiamas
30 min.

Tapas su aštunkoju

Augalingos cinamoninės bandelės
Reikia pasistengti
3 val.

Augalingos cinamoninės bandelės

Kijevo kotletų receptas
Reikia pasistengti
1 val.

Kijevo kotletų receptas

Marokietiškas jautienos troškinys
Lengvai paruošiamas
1 val.

Marokietiškas jautienos troškinys

Sultingas, naminis kebabas
Lengvai paruošiamas
30 min.

Sultingas, naminis kebabas

Sausainiai „Hamantašen“
Reikia pasistengti
1 val.

Sausainiai „Hamantašen“