Ingredientai

Vištienos filė 400 g
Aliejus 2 šaukštai
SANTA MARIA CHICKEN THAI WOK prieskonių mišinys 1 pakelis
Šaldytos daržovės 250 g
SANTA MARIA WOK makaronai pakelis
Špinatai 3 saujos
Vanduo 400 ml
Porcijos: 4
Tai paprastas „wok“ patiekalas, kuriam būdinga visų klasikinių Tailando virtuvės skonių gama. Pakepkite vištieną, šiek tiek patroškinkite daržoves ir patiekite su saldžiu aitriųjų paprikų padažu.

Gaminimo eiga

1. Supjaustykite vištienos filė juostelėmis ir pakepkite aliejuje. Sudėkite CHICKEN THAI WOK prieskonių mišinį ir gerai išmaišykite.

2. Sudėkite daržoves ir pakepkite kelias minutes su vištiena.

3. Sudėkite makaronus ir pamažu pilkite vandenį, visą laiką maišydami. Patroškinkite 2–4 minutes, kol makaronai bus paruošti.

4. Įmaišykite špinatus ir patiekite su saldžiuoju aitriųjų paprikų padažu.

Santa Maria

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Be galo skanūs daržovių kotletukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Be galo skanūs daržovių kotletukai

Velykoms: netikras zuikis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Velykoms: netikras zuikis

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba