Ingredientai
Vištienos filė
400
g
Aliejus
2
šaukštai
Šaldytos daržovės
250
g
SANTA MARIA WOK makaronai
pakelis
Špinatai
3
saujos
Vanduo
400
ml
Porcijos: 4
Tai paprastas „wok“ patiekalas, kuriam būdinga visų klasikinių Tailando virtuvės skonių gama. Pakepkite vištieną, šiek tiek patroškinkite daržoves ir patiekite su saldžiu aitriųjų paprikų padažu.
Gaminimo eiga
1. Supjaustykite vištienos filė juostelėmis ir pakepkite aliejuje. Sudėkite CHICKEN THAI WOK prieskonių mišinį ir gerai išmaišykite.
2. Sudėkite daržoves ir pakepkite kelias minutes su vištiena.
3. Sudėkite makaronus ir pamažu pilkite vandenį, visą laiką maišydami. Patroškinkite 2–4 minutes, kol makaronai bus paruošti.
4. Įmaišykite špinatus ir patiekite su saldžiuoju aitriųjų paprikų padažu.
Atsiliepimai