Ingredientai
Gaminimo eiga
Triušienos gabalėlius nuplaukite, nusausinkite, apibarstykite pipirais, druska ir apvoliokite miltuose.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų, apkepkite triušienos gabalėlius iš visų pusių. Paskui sudėkite į stiklinį kepimo indą.
Svogūnus ir česnakus nulupkite, smulkiai supjaustykite, apkepkite tame pačiame aliejuje, kuriame kepė mėsa, paskui irgi sudėkite į stiklinį indą.
Bulves nuskuskite, supjaustykite skiltelėmis. Pomidorus irgi supjaustykite skiltelėmis, sudėkite į indą. Bulves pakepkite toje pačioje keptuvėje, kol pagels, paskui sudėkite į indą.
Įdėkite į indą su triušieną pusę cinamono lazdelės, gvazdikėlius, suberkite migdolus.
Supilkite į indą baltąjį vyną, uždenkite dangčiu ar folija ir pašaukite į 200 laipsnių karštumo orkaitę. Kepkite 35 min. Likus 10 min. iki kepimo pabaigos atidenkite.
Atsiliepimai