Ingredientai

Porai 3 vnt.
Aliejus 8 šaukštai
Sviestas 3 šaukštai
Balzaminis actas 2 šaukštai
Cukrus žiupsnelis
Druska pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Grybus nuvalykite, nuplaukite, stambesnius grybus perpjaukite per pusę. Nupjaukite paprikų kotelius, išimkite sėklas, minkštimą supjaustykite nedideliais gabaliukais. Porus nuplaukite ir supjaustykite gabaliukais, blanširuokite 2 min.

Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir 2 šaukštus sviesto. Sudėkite voveraites ir apkepkite jas ant stiprios ugnies. Tuomet supilkite daržovių sultinį, prisukite ugnį ir palikite troškintis 8 – 10 min. Įpilkite acto, įberkite druskos ir pipirų.

Sudėkite į keptuvę paprikas ir porus. Troškinkite dar 3 min.

Baigiant troškinti sudėkite likusį šaukštą sviesto. Iš karto patiekite ant stalo.

Vienoje porcijoje - 320 kcal.

Tapk 1000receptu.lt draugu „Facebook“ ir sek naujienas ant savo sienos!

Mėgsti gaminti? Pasidalink savo receptu, dalyvauk konkursuose ir laimėk puikius prizus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai