Ingredientai
Gaminimo eiga
1. Pieną su cukrumi, sutrupintomis mielėmis ir 5 šaukštais miltų sumaišyti, apdengti folija ir leisti 20 min pakilti šiltoje vietoje.
2. Sudėti likusius miltus ir trynius ir suminkyti tešlą. Įminkyti sviestą ir įberti žiupsnelį druskos. Tešlą uždengti ir leisti kilti apie 2 val., kol padvigubės. Razinas užmerkti rome.
3. Išmirkytas razinas, migdolus, cukatas, citrinos žievelę ir vanilinį cukrų įmaišyti į tešlą mediniu šaukštu.
4. Tešlą ant miltuoto paviršiaus rankomis suminkyti, palikti „pailsėti“ ir suformuoti pyragą. Dėti į sviestuotą ir miltuotą skardą ir palikti 30 min.
5. Kepti 60 min., 170 laipsnių temperatūroje. Žiūrėti, kad nesudegtų viršus.
6. Išimti, tepti teptuku skystą sviestą. Prieš patiekiant apibarstyti cukraus pudra ir kvapniaisiais pipirais.