Gaminimo eiga

Salotas sudėkite į lėkštę, supjaustykite per pusė pomidoriukus ir sudėkite ant viršaus. Pusžiedžiais supjaustome svogūną, agurką - kubeliais ir beriame ant salotų. Grybai - vienas iš pagrindinių ingredientų. Išgriebiame juos iš marinato, kurį naudosime padažui, nes jame yra ir acto, ir cukraus, garstyčių, pipirų, česnakų - visko ko reikia.

Ant salotų išdėliojame pievagrybius.

Salotas apšlakstome alyvuogių aliejumi.

Gaminame padažą - sumaišome grybų marinatą su cukraus sirupu ir užpilame ant salotų.

Beliko iškepti lašišą. Ją dedame ant įkaitintos keptuvės, kepame kelias minutes ir dedame ant salotų. Prie jų puikiai tiks duonos traškučiai.

Virtuvės mitų griovėjai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Šiltos burokėlių ir silkės salotos
Lengvai paruošiamas
1 val.

Šiltos burokėlių ir silkės salotos

Kepti burokėliai su fetos sūriu
Lengvai paruošiamas
2 val.

Kepti burokėliai su fetos sūriu

Kalafiorų ryžiai su špinatais
Lengvai paruošiamas
20 min.

Kalafiorų ryžiai su špinatais

Greitai paruošiamos salotos
Lengvai paruošiamas
15 min.

Greitai paruošiamos salotos

Užkandis su tunu
Lengvai paruošiamas
15 min.

Užkandis su tunu

Sušildanti sriuba
Lengvai paruošiamas
30 min.

Sušildanti sriuba