Ingredientai
Sluoksniuota tešla
200
g
Obuoliai
3
vnt.
Konservuoti persikai
150
g
Cukraus pudra
3
šaukštai
Cinamonas
1
šaukštelis
Vanilinis cukrus
1
šaukštelis
Porcijos: 4
Šįkart Alfas išmokys Jums, kaip greitai pasigaminti obuolių pyragą.
Gaminimo eiga
Sluoksniuotą tešlą iškočiokite, pabarstykite cukraus pudra, vaniliniu cukrumi ir cinamonu. Ant viršaus užtarkuokite nuluptus obuolius ir skiltelėmis supjaustytus konservuotus persikus. Vėl apibarstykite cukraus pudra. Tada tešlą su įdaru atsargiai susukite į ritinėlį ir supjaustykite jį maždaug 3 cm riekelėmis.
Riekeles gražiai išdėliokite kepimo popieriumi išklotoje formoje, paliekant nedidelius tarpus. Ant viršaus išspauskite pusės laimo vaisiaus sultis. Dėkite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepkite, kol gražiai apskrus. Patiekdami apibarstykite cukraus pudra.
Atsiliepimai