Ingredientai

Česnakai 1 skiltelė
Moliūgų aliejus 2 šaukštai
Druska pagal skonį
Majonezas 1 šaukštas
Porcijos: 2
Už receptą dėkojame skaitytojai Laurai.

Gaminimo eiga

Vištų sparnelių petelius apšlakstykite moliūgų aliejumi, apiberkite prieskoniais, druska, česnaku. Gerai išmaišykite ir palikti marinuotis per naktį.

Petelius sudėti į kepimo indą.

Smulkiai supjaustytą svogūną sumaišykite su majonezu, šlakeliu moliūgų aliejaus ir druska.

Svogūnų ir majonezo mišinį kabinkite šaukštu ir dėkite ant kiekvieno vištienos gabalėlio.

Kepkite apie 20 minučių iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai