Ingredientai

Vištų peteliai 500 g
Česnakai 1 skiltelė
Moliūgų aliejus 2 šaukštai
Druska pagal skonį
Vištienos prieskoniai pagal skonį
Majonezas 1 šaukštas
Svogūnai 1 vnt.
Porcijos: 2
Už receptą dėkojame skaitytojai Laurai.

Gaminimo eiga

Vištų sparnelių petelius apšlakstykite moliūgų aliejumi, apiberkite prieskoniais, druska, česnaku. Gerai išmaišykite ir palikti marinuotis per naktį.

Petelius sudėti į kepimo indą.

Smulkiai supjaustytą svogūną sumaišykite su majonezu, šlakeliu moliūgų aliejaus ir druska.

Svogūnų ir majonezo mišinį kabinkite šaukštu ir dėkite ant kiekvieno vištienos gabalėlio.

Kepkite apie 20 minučių iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Be galo skanūs daržovių kotletukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Be galo skanūs daržovių kotletukai

Velykoms: netikras zuikis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Velykoms: netikras zuikis

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai

Sūris keptas orkaitėje su vynuogėmis
Lengvai paruošiamas
20 min.

Sūris keptas orkaitėje su vynuogėmis

Pupelės su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
20 min.

Pupelės su daržovėmis

Bulvės su burokėliais, silke ir kmynais
Lengvai paruošiamas
45 min.

Bulvės su burokėliais, silke ir kmynais

Silkė su moliūgu
Lengvai paruošiamas
20 min.

Silkė su moliūgu