Ingredientai

Morkos 2 vnt.
Česnakai 4 skiltelės
Druska pagal skonį
Aliejus 50 ml
Porcijos: 12

Gaminimo eiga

Susmulkinkite česnako skilteles.

Nulupkite apelsiną ir susmulkinkite jo žievelę.

Šlaunelių mėsą sudėkite ant kvadrato formos maistinės plėvelės, oda į apačią.

Apibarstykite ją druska, smulkintais česnakais ir smulkinta apelsino žievele.

Morkas sutarkuokite, svogūnus supjaustykite ir sudėkite į faršą.

Tada uždėkite faršą ant šlaunelių mėsos, suvyniokite viską į vyniotinį ir virkite apie 50 minučių.

Po virimo vyniotinį kuo nors prispauskite.

Jį patartina pjaustyti kitą dieną.

http://www.kaledos.borjomi.lt

kaledos.borjomi.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Mocarelos užkandis su baziliko lapeliais
Lengvai paruošiamas
10 min.

Mocarelos užkandis su baziliko lapeliais

Užkandis su tunu
Lengvai paruošiamas
15 min.

Užkandis su tunu

Greitas šprotų užkandis
Lengvai paruošiamas
10 min.

Greitas šprotų užkandis

Cukinijų suktinukai
Lengvai paruošiamas
15 min.

Cukinijų suktinukai