Ingredientai

Vištienos filė 300 g
Kumpis 150 g
Fermentinis sūris 100 g
Marinuoti agurkai 6 vnt.
Majonezas 2 šaukštai
Sviestas gabaliukas
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

Kumpį, sūrį ir agurkėlius supjaustykite kubeliais ir sumaišykite.

Vištienos filė padalinkite į 6 gabalėlius. Juos išmuškite. Tada keksiukams kepti skirtą formą patepkite sviestu ir į kiekvieną įdėkite po vištienos gabalėlį.

Į vidurį dėkite smulkiai supjaustytą kumpį, agurkėlius ir tarkuotą sūrį. Įdarą uždenkite vištienos filė kraštais. Viršų patepkite majonezu. Kepkite 200 °C temperatūros orkaitėje apie 25 min.

Įvertink šį receptą

Panašūs receptai

GARDUMĖLIS: itališka pica
Reikia pasistengti
50 min.

GARDUMĖLIS: itališka pica

LAZANIJA, kuriai nėra lygių
Reikia pasistengti
1 val. 10 min.

LAZANIJA, kuriai nėra lygių

Raugintų kopūstų sriuba su vištiena
Lengvai paruošiamas
30 min.

Raugintų kopūstų sriuba su vištiena

Itin traškūs vištienos kąsneliai
Lengvai paruošiamas
45 min.

Itin traškūs vištienos kąsneliai

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže
Lengvai paruošiamas
30 min.

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže

Cinamoninės bandelės su varškine tešla
Reikia pasistengti
1 val.

Cinamoninės bandelės su varškine tešla