Ingredientai

Aliejus 1 šaukštas
Morkos 2 vnt.
Vištienos krūtinėlių filė 4 vnt.
Vanduo 300 ml
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Įkaitinkite orkaitę iki 180°C.

Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir pakepinkite smulkiai supjaustytas morkas ir svogūną, kol suminkštės. Įdėkite vištieną ir paskrudinkite apie 2-3 min iš visų pusių. Viską sudėkite į troškinimui skirtą indą.

Prieskonių pakelio turinį išmaišykite su vandeniu ir supilkite į troškinimui skirtą indą. Uždenkite ir troškinkite apie 1 valandą.

Patiekite su kremine bulvių koše.

Patarimas: pabandykite svogūną pakeisti smulkintu poru. Arba svogūną ir morkas pakeiskite smulkintomis raudonosiomis paprikomis ir pomidorais. Troškinti galite ir įprastame puode.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai