Ingredientai

Morkos 1 vnt.
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Vištieną supjaustykite nedideliais gabaliukais. Apibarstykite prieskoniais.

Pievagrybius nuvalykite ir perpjaukite į keturias dalis.

Morkas, nuskuskite, saliero šaknį nulupkite ir smulkiai supjaustykite.

Vištieną kepkite svieste, kol šiek tiek apskrus.

Suberkite pievagrybius, maišant kepkite kelias minutes.

Suberkite morkas su salierais ir kepkite dar kelias minutes.

Įpilkite sultinio, galite įberti dar pipirų ir druskos.

Uždenkite dangčiu ir troškinkite ant mažos ugnies vis pamaišant apie 20 - 25 minutes.

Sudėkite sūrį, išmaišykite ir palaukite kol užvirs. Nuimkite nuo ugnies.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Veršienos troškinys su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
1 val.

Veršienos troškinys su daržovėmis

Lęšių ir baklažanų troškinys
Lengvai paruošiamas
1 val.

Lęšių ir baklažanų troškinys

Marokietiškas jautienos troškinys
Lengvai paruošiamas
1 val.

Marokietiškas jautienos troškinys

Venckų šiupinys su riebia kiauliena
Lengvai paruošiamas
1 val.

Venckų šiupinys su riebia kiauliena