Ingredientai

Avokadai 2 vnt.
Druska pagal skonį
Aliejus 2 šaukštai
Karis pagal skonį
Čili padažas 1 šaukštelis
Porcijos: 2

Gaminimo eiga

Vištienos krūtinėlę perpjaukite išilgai pusiau. Kiekvieną dalį supjaustykite ilgais gabalėliais. Giliame inde vištienos filė sumaišykite su čili padažu.

Pomidorus pagarinkite ir nulupkite odelę, supjaustykite kubeliais. Paprikas supjaustykite smulkiomis juostelėmis. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, greitai apkepinkite vištienos gabalėlius, suberkite pomidorus ir paprikas. Sumažinkite ugnį ir dar troškinkite 5 min. nuolat pamaišant. Pagardinkite kario prieskoniais.

Avokadus supjaustykite pusiau, pašalinkite kauliuką, nulupkite odelę. Avokado minkštimą supjaustykite kubeliais.

Į keptuvę sudėkite apkepintus paukštienos gabalėlius ir avokado kubelius. Krestelėkite keptuvę, kad avokado gabalėliai susimaišytų su padažu, truputį pakaitinkite ir nukelkite nuo ugnies. Suberkite griežinėliais supjaustytas alyvuoges. Patiekalas paruoštas. Patiekite su ryžiais.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Braškių tiramisu – lengviau nebūna!
Lengvai paruošiamas
20 min.

Braškių tiramisu – lengviau nebūna!

Spagečiai su midijomis
Lengvai paruošiamas
25 min.

Spagečiai su midijomis

Braškių ir šokolado keksiukai
Lengvai paruošiamas
35 min.

Braškių ir šokolado keksiukai

Gaivios vištienos ir ananasų salotos
Lengvai paruošiamas
20 min.

Gaivios vištienos ir ananasų salotos