Ingredientai

Vištienos filė 400 g
Špinatai 2 saujos
Fetos sūris 100 g
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Vištienos filė perpjaukite horizontaliai per pusę.

Subarstykite pipirais ir druska.

Špinatus nuplikykite karštu vandeniu ir suminkštėjusius ir nuvarvintus sumaišykite su sutrupintu fetos sūriu.

Įdarą dėkite į vištienos „blyno“ vidurį ir susukite. Kad kepant neišsileistų, galite susegti mediniu smeigtuku.

Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 35 minutes.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Be galo skanūs daržovių kotletukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Be galo skanūs daržovių kotletukai

Velykoms: netikras zuikis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Velykoms: netikras zuikis

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai