Ingredientai
Vištienos filė
6
gabaliukai
Sviestas
100
g
Petražolės
sauja
Krapai
sauja
Špinatai
2
saujos
Druska
pagal skonį
Juodieji malti pipirai
pagal skonį
Vištienos prieskoniai
pagal skonį
Morkos
2
vnt.
Gaminimo eiga
Vištienos filė išmuškite, pabarstykite druska, pipirais ir kitais prieskoniais, patepkite pašildytu sviestu. Visus žalumynus smulkiai supjaustykite ir po žiupsnelį sudėkite ant kiekvieno vištienos gabaliuko.
Iš mėsos susukite vyniotinius ir apriškite juos siūlu. Taip paruoštus vyniotinius apkepkite keptuvėje su aliejumi iš visų pusių. Tada dėkite į puodą su tarkuotomis morkomis ir troškinkite.
Patiekite su šviežiomis daržovėmis, virtomis arba keptomis bulvėmis.
Atsiliepimai