Ingredientai

Cukinijos 1 puodelis
Sviestas 2 šaukštai
Česnakai 1 skiltelė
Mairūnai 1 šaukštelis
Petražolės 1 šaukštelis
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Vištienos krūtinėles perpjaukite pusiau, į du plonus kepsnelius. Uždėkite maistinę plėvelę ir muštuku juos dar labiau paploninkite.

2. Abu puses pabarstykite druska ir pipirais.

3. Cukiniją sutarkuokite burokine tarka ir sumaišykite su tarkuotu sūriu.

4. Įdarą dėkite ant vištienos kepsniukų ir susukite, delnu šiek tiek suspauskite, kad suktinukai taptų plokštesni.

5. Ant viršaus užpilkite su išspaustu česnaku ir smulkintais žalumynais išsukto ištirpinto sviesto. Švelniai aptepkite visus suktinukus.

6. Ant viršaus uždėkite pomidorų griežinėlių (jie neturėtų būti ploni).

7. Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 45 minutes.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Visagrūdės duonos sumuštinis su kalakutiena
Lengvai paruošiamas
20 min.

Visagrūdės duonos sumuštinis su kalakutiena

Prancūziškas užkandis
Lengvai paruošiamas
15 min.

Prancūziškas užkandis

Bavariški raugintų kopūstų kroketai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Bavariški raugintų kopūstų kroketai