Ingredientai
Vištienos filė
500
g
Obuoliai
2
vnt.
Salierų šakniavaisiai
0.3
vnt.
Kmynai
2
šaukštai
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Česnakai
6
skiltelės
Karis
1
šaukštelis
Muskato riešutai
0.5
šaukštelio
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Obuolius nulupkite, išpjaukite sėklas ir sutarkuokite burokine tarka.
Salierą nulupkite ir sutarkuokite burokine tarka.
Sumaišykite obuolius su salierais ir kmynais.
Vištienos filė supjaustykite plaštakos dydžio plonais kepsneliais (jei reikia, išmuškite juos muštuku per maistinę plėvelę).
Kepsnelius įtrinkite išspaustu česnaku, pabarstykite kariu, druska, muskato riešutu ir pipirais.
Užtepkite obuolių ir saliero masės.
Susukite.
Apvyniokite plonai atpjautos šoninės juostelėmis ir susekite mediniais smeigtukais.
Kepkite iki 210 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 minučių.
Atsiliepimai