Ingredientai

Vištienos filė 500 g
Obuoliai 2 vnt.
Salierų šakniavaisiai 0.3 vnt.
Kmynai 2 šaukštai
Šaltai rūkyta kiaulienos šoninė 100 g
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Česnakai 6 skiltelės
Karis 1 šaukštelis
Muskato riešutai 0.5 šaukštelio
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Obuolius nulupkite, išpjaukite sėklas ir sutarkuokite burokine tarka.

Salierą nulupkite ir sutarkuokite burokine tarka.

Sumaišykite obuolius su salierais ir kmynais.

Vištienos filė supjaustykite plaštakos dydžio plonais kepsneliais (jei reikia, išmuškite juos muštuku per maistinę plėvelę).

Kepsnelius įtrinkite išspaustu česnaku, pabarstykite kariu, druska, muskato riešutu ir pipirais.

Užtepkite obuolių ir saliero masės.

Susukite.

Apvyniokite plonai atpjautos šoninės juostelėmis ir susekite mediniais smeigtukais.

Kepkite iki 210 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 minučių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Be galo skanūs daržovių kotletukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Be galo skanūs daržovių kotletukai

Velykoms: netikras zuikis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Velykoms: netikras zuikis

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai

Sūris keptas orkaitėje su vynuogėmis
Lengvai paruošiamas
20 min.

Sūris keptas orkaitėje su vynuogėmis

Pupelės su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
20 min.

Pupelės su daržovėmis

Bulvės su burokėliais, silke ir kmynais
Lengvai paruošiamas
45 min.

Bulvės su burokėliais, silke ir kmynais

Silkė su moliūgu
Lengvai paruošiamas
20 min.

Silkė su moliūgu