Ingredientai
Vištienos filė
2
vnt.
Virtas kumpis
50
g
Fermentinis sūris
50
g
Kiaušiniai
1
vnt.
Miltai
2
šaukštai
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Vištienos filė perpjaukite horizontaliai per pusę, kad gautųsi ploni, platūs kepsniukai.
Kumpį ir sūrį supjaustykite labai plonais griežinėliais, iš paprikos išimkite sėklas ir supjaustykite juostelėmis.
Vištienos kepsniukus pabarstykite pipirais, druska. Ant viršaus dėkite kumpio griežinėlį, sūrį, paprikos juostelių ir suvyniokite.
Suktinukus apvoliokite lengvai plaktame kiaušinyje (į kiaušinius įpilkite porą šaukštų vandens ir išplakite) ir miltuose.
Kepkite ant vidutinės ugnies gilioje keptuvėje, kol iš visų pusių gražiai apskrus.
Atsiliepimai