Ingredientai

Vištienos filė 2 vnt.
Virtas kumpis 50 g
Fermentinis sūris 50 g
Saldžiosios geltonosios paprikos 1 vnt.
Kiaušiniai 1 vnt.
Miltai 2 šaukštai
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Vištienos filė perpjaukite horizontaliai per pusę, kad gautųsi ploni, platūs kepsniukai.

Kumpį ir sūrį supjaustykite labai plonais griežinėliais, iš paprikos išimkite sėklas ir supjaustykite juostelėmis.

Vištienos kepsniukus pabarstykite pipirais, druska. Ant viršaus dėkite kumpio griežinėlį, sūrį, paprikos juostelių ir suvyniokite.

Suktinukus apvoliokite lengvai plaktame kiaušinyje (į kiaušinius įpilkite porą šaukštų vandens ir išplakite) ir miltuose.

Kepkite ant vidutinės ugnies gilioje keptuvėje, kol iš visų pusių gražiai apskrus.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Be galo skanūs daržovių kotletukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Be galo skanūs daržovių kotletukai

Velykoms: netikras zuikis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Velykoms: netikras zuikis

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba