Ingredientai
Vištų krūtinėlės
2
vnt.
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Muskato riešutai
pagal skonį
Kardamonas
pagal skonį
Philadelphia sūris
4
šaukštai
Miltai
3
šaukštai
Kiaušiniai
2
vnt.
Malti džiūvėsėliai
3
šaukštai
Parmezano sūris
3
šaukštai
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
1. Vištų krūtinėlę perpjaukite horizontaliai pusiau.
2. Kepsnelius uždenkite maistine plėvele ir muštuku gerai išmuškite.
3. Apibarstykite druska, pipirais, muskatu ir kardamonu iš abiejų pusių.
4. Vieną pusę gausiai aptepkite sūreliu ir susukite.
5. Apvoliokite miltuose, kiaušinių plakinyje ir maltų džiūvėsių ir smulkiai tarkuoto parmezano mišinyje.
6. Dėkite virti į įkaitintą aliejų.
7. Virkite kol gražiai apskrus.
Skanaus!
Atsiliepimai