Lengva ir nepakartojamo skonio yra ši vištienos sriuba su salierais. Gardi, kvapni ir soti. Pagaminkite vištienos sriubą su salierais – nustebsite atsiskleidusiais skoniais.

Gaminimo eiga

  1. Vištieną apkepkite puode alyvuogių aliejuje ir suberkite per pusę perpjautas, bet nenuluptas morkas bei poro stiebus ir patroškinkite 2 minutes.

  2. Sudėkite pomidorus ir įpilkite 2-3 l vandens.

  3. Kai sriuba pradės virti, kaitrą sumažinkite per pusę, leiskite garuoti.

  4. Sudėkite česnaką ir suberkite druską.

  5. Sultinį virkite mažiausiai valandą, kad paukštiena lengvai atsiskirtų nuo kaulo.

  6. Jį nukoškite ir vėl supilkite į puodą.

  7. Sudėkite nuo kaulų nuimtą mėsą ir morkas, supjaustytas mažesniais gabalėliais.

  8. Taip pat suberkite smulkintus salierų stiebus, pupeles ir kopūstų lapus.

  9. Virkite sriubą dar 10 minučių.

Skanaus!

Receptu dalijasi „Rimi“