Ingredientai
Lengva ir nepakartojamo skonio yra ši vištienos sriuba su salierais. Gardi, kvapni ir soti. Pagaminkite vištienos sriubą su salierais – nustebsite atsiskleidusiais skoniais.
Gaminimo eiga
Vištieną apkepkite puode alyvuogių aliejuje ir suberkite per pusę perpjautas, bet nenuluptas morkas bei poro stiebus ir patroškinkite 2 minutes.
Sudėkite pomidorus ir įpilkite 2-3 l vandens.
Kai sriuba pradės virti, kaitrą sumažinkite per pusę, leiskite garuoti.
Sudėkite česnaką ir suberkite druską.
Sultinį virkite mažiausiai valandą, kad paukštiena lengvai atsiskirtų nuo kaulo.
Jį nukoškite ir vėl supilkite į puodą.
Sudėkite nuo kaulų nuimtą mėsą ir morkas, supjaustytas mažesniais gabalėliais.
Taip pat suberkite smulkintus salierų stiebus, pupeles ir kopūstų lapus.
Virkite sriubą dar 10 minučių.
Skanaus!
Receptu dalijasi „Rimi“