Ingredientai

Vištienos krūtinėlių filė 450 g
Ryžiai 115 g
Morkos 2 vnt.
Česnakai 3 skiltelės
Karis 1 šaukštelis
Kalendros žiupsnelis
Druska pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Vištieną apibarstyti druska, pipirais ir iš visų pusių pakepinti puode įkaitintame svieste, išimti. Likusiuose riebaluose pakepinti susmulkintus svogūnus, česnakus, morkas, salierą, įmaišyti kario prieskonius ir troškinti 2–3 min.

Tada sudėti nuluptus ir susmulkintus pomidorus, lauro lapelį, supilti sultinį ir užvirti. Suberti ryžius ir kubeliais supjaustytą mėsą. Virti 20 min. Galiausiai sriubą pagardinti prieskoniais. Prieš tiekiant įmaišyti grietinėlę.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai