Ingredientai

Vištienos filė 1 vnt.
Bulvės 3 vnt.
Morkos 1 vnt.
Salierų šakniavaisiai 0.5 vnt.
Makaronai 2 saujos
Druska 2 žiupsneliai
Lauro lapai 2 vnt.
Kvapieji pipirai 4 vnt.
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

1. Vištienos filė supjaustykite nedideliais gabalėliais.

2. Nuskuskite bulves, morką ir saliero šaknį. Smulkiai supjaustykite.

3. Viską sudėkite į puodą, užpilkite vandeniu ir virkite ant mažos ugnies.

4. Įberkite druskos, įmeskite lauro lapų, kvapiųjų pipirų.

5. Kai daržovės suminkštės, įberkite makaronų.

6. Virkite, kol išvirs makaronai.

7. Patiekiant pagardinkite grietine.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba