Ingredientai

Krapai 0.5 šaukštelio
Petražolės 1 šaukštelis
Druska žiupsnelis
Sultinio milteliai 1 šaukštelis
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Į verdantį vandenį sudėkite smulkiai pjaustytą vištieną.

2. Įberkite druskos ir sultinio.

3. Morkas ir saliero šaknį smulkiai supjaustykite ir suberkite į puodą.

4. Sudėkite smulkiai pjaustytus krapus ir petražoles.

5. Po 20-25 minučių virimo ant vidutinės ugnies, suberkite smulkius makaronus.

6. Virkite dar 5-7 minutes.

7. Patiekite su česnakiniu batonu.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Žuvienė su lašiša
Lengvai paruošiamas
30 min.

Žuvienė su lašiša

Ramenas su antiena
Lengvai paruošiamas
1 val.

Ramenas su antiena

Tailandietiška Tom Yum sriuba
Lengvai paruošiamas
30 min.

Tailandietiška Tom Yum sriuba

Makaronai su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
45 min.

Makaronai su daržovėmis

Grikių apkepas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Grikių apkepas

Aukštaitiški virtiniai
Reikia pasistengti
1 val.

Aukštaitiški virtiniai

Žirnių košė su šonine
Lengvai paruošiamas
2 val.

Žirnių košė su šonine

Šalta agurkų ir jogurto sriuba
Lengvai paruošiamas
20 min.

Šalta agurkų ir jogurto sriuba

Egzotiški, sultingi vištienos vėrinukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Egzotiški, sultingi vištienos vėrinukai