Ingredientai

Santa Maria Satay prieskonių mišinys 1 pakelis
Vištienos filė 500 g
Aliejus 2 šaukštai
Vanduo 2 šaukštai
Ryžiai
Riešutų padažas
Porcijos: 4
Satay vėrinukai – tai skanūs vištienos vėrinukai, marinuoti švelnaus skonio prieskoniuose. Patiekiami su žemės riešutų padažu ir ryžiais!

Gaminimo eiga

1. Sumaišykite Satay prieskonių mišinį su aliejumi ir vandeniu.

2. Vištienos filė supjaustykite kubeliais ir marinuokite 15 minučių.

3. Suverkite vištienos gabaliukus ant iešmelių.

4. Kepkite vėrinukus kepsninėje arba keptuvėje keletą minučių.

5. Patiekite su žemės riešutų padažu ir ryžiais.

Santa Maria

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Be galo skanūs daržovių kotletukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Be galo skanūs daržovių kotletukai

Velykoms: netikras zuikis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Velykoms: netikras zuikis

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba