Ingredientai

Ryžiai 1 stiklinė
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Sviestas 3 šaukštai
Aliejus 3 šaukštai
Vištienos sultinys 0.5 stiklinės
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Vištieną supjaustykite nedideliais gabaliukais, pagardinkite pipirais ir druska.

2. Vištieną apkepkite su smulkiai pjaustytu svogūnu (keptuvėje įkaitinkite lygiomis dalimis aliejų ir sviestą).

3. Suberkite ryžius ir maišant kepkite dar kelias minutes.

4. Pomidorams nulupkite žievę, smulkiai supjaustykite ir sudėkite į ryžius su mėsa.

5. Išmaišykite, suberkite viską į troškintuvą ar kepimo indą. Įdėkite lauro lapų, pagardinkite pipirais, druska ir užpilkite sultiniu.

6. Uždenkite ir dėkite 40 minučių į iki 220 laipsnių įkaitintą orkaitę.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Sultingas, naminis kebabas
Lengvai paruošiamas
30 min.

Sultingas, naminis kebabas

Stintos su traškučiais
Lengvai paruošiamas
1 val.

Stintos su traškučiais

Cepelinai su varške ir mėtomis
Reikia pasistengti
1 val.

Cepelinai su varške ir mėtomis

Kijevo kotletų receptas
Reikia pasistengti
1 val.

Kijevo kotletų receptas

Marokietiškas jautienos troškinys
Lengvai paruošiamas
1 val.

Marokietiškas jautienos troškinys

Sultingas, naminis kebabas
Lengvai paruošiamas
30 min.

Sultingas, naminis kebabas

Sausainiai „Hamantašen“
Reikia pasistengti
1 val.

Sausainiai „Hamantašen“