Ingredientai

Vištiena 500 g
Svogūnai 3 vnt.
Pomidorai 5 vnt.
Ryžiai 1 stiklinė
Lauro lapai vnt.
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Sviestas 3 šaukštai
Aliejus 3 šaukštai
Vištienos sultinys 0.5 stiklinės
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Vištieną supjaustykite nedideliais gabaliukais, pagardinkite pipirais ir druska.

Vištieną apkepkite su smulkiai pjaustytu svogūnu (keptuvėje įkaitinkite lygiomis dalimis aliejų ir sviestą).

Suberkite ryžius ir maišant kepkite dar kelias minutes.

Pomidorams nulupkite žievę, smulkiai supjaustykite ir sudėkite į ryžius su mėsa.

Išmaišykite, suberkite viską į troškintuvą ar kepimo indą. Įdėkite lauro lapų, pagardinkite pipirais, druska ir užpilkite sultiniu.

Uždenkite ir dėkite 40 minučių į iki 220 laipsnių įkaitintą orkaitę.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Pupelės su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
20 min.

Pupelės su daržovėmis

Silkė su moliūgu
Lengvai paruošiamas
20 min.

Silkė su moliūgu

Tradicinė silkė pataluose
Reikia pasistengti
1 val.

Tradicinė silkė pataluose

Sūris keptas orkaitėje su vynuogėmis
Lengvai paruošiamas
20 min.

Sūris keptas orkaitėje su vynuogėmis

Pupelės su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
20 min.

Pupelės su daržovėmis

Bulvės su burokėliais, silke ir kmynais
Lengvai paruošiamas
45 min.

Bulvės su burokėliais, silke ir kmynais

Silkė su moliūgu
Lengvai paruošiamas
20 min.

Silkė su moliūgu