Ingredientai

Vištiena 500 g
Svogūnai 3 vnt.
Pomidorai 5 vnt.
Ryžiai 1 stiklinė
Lauro lapai vnt.
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Sviestas 3 šaukštai
Aliejus 3 šaukštai
Vištienos sultinys 0.5 stiklinės
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Vištieną supjaustykite nedideliais gabaliukais, pagardinkite pipirais ir druska.

Vištieną apkepkite su smulkiai pjaustytu svogūnu (keptuvėje įkaitinkite lygiomis dalimis aliejų ir sviestą).

Suberkite ryžius ir maišant kepkite dar kelias minutes.

Pomidorams nulupkite žievę, smulkiai supjaustykite ir sudėkite į ryžius su mėsa.

Išmaišykite, suberkite viską į troškintuvą ar kepimo indą. Įdėkite lauro lapų, pagardinkite pipirais, druska ir užpilkite sultiniu.

Uždenkite ir dėkite 40 minučių į iki 220 laipsnių įkaitintą orkaitę.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

GARDUMĖLIS: itališka pica
Reikia pasistengti
50 min.

GARDUMĖLIS: itališka pica

LAZANIJA, kuriai nėra lygių
Reikia pasistengti
1 val. 10 min.

LAZANIJA, kuriai nėra lygių

Raugintų kopūstų sriuba su vištiena
Lengvai paruošiamas
30 min.

Raugintų kopūstų sriuba su vištiena

Itin traškūs vištienos kąsneliai
Lengvai paruošiamas
45 min.

Itin traškūs vištienos kąsneliai

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže
Lengvai paruošiamas
30 min.

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže

Cinamoninės bandelės su varškine tešla
Reikia pasistengti
1 val.

Cinamoninės bandelės su varškine tešla