Porcijos: 2

Gaminimo eiga

Vištieną susmulkinkite vieno kąsnio gabaliukais, apiberkite druska ir pipirais. Dėkite kepti į įkaitintą sviestą. Apskrudinkite.

Pievagrybius, nuvalykite, supjaustykite ir suberkite į vištieną.

Pomidorą nulupkite, smulkiai supjaustykite ir suberkite į vištieną.

Uždenkite dangtį ir patroškinkite apie 10 minučių.

Suberkite gabaliukais pjaustytus konservuotus ananasus, įpilkite ananasų sirupo ir saldžiarūgščio padažo.

Viską išmaišykite, jei reikia įberkite druskos ir pipirų.

Kepkite ant mažos ugnies dar 5-8 minutes.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Veršienos troškinys su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
1 val.

Veršienos troškinys su daržovėmis

Lęšių ir baklažanų troškinys
Lengvai paruošiamas
1 val.

Lęšių ir baklažanų troškinys

Marokietiškas jautienos troškinys
Lengvai paruošiamas
1 val.

Marokietiškas jautienos troškinys

Venckų šiupinys su riebia kiauliena
Lengvai paruošiamas
1 val.

Venckų šiupinys su riebia kiauliena