Ingredientai

Vištienos filė 200 g
Pievagrybiai 100 g
Pomidorai 1 vnt.
Konservuoti ananasai 3 šaukštai
Konservuotų ananasų sirupas 2 šaukštai
Saldžiarūgštis padažas 2 šaukštai
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 2

Gaminimo eiga

Vištieną susmulkinkite vieno kąsnio gabaliukais, apiberkite druska ir pipirais. Dėkite kepti į įkaitintą sviestą. Apskrudinkite.

Pievagrybius, nuvalykite, supjaustykite ir suberkite į vištieną.

Pomidorą nulupkite, smulkiai supjaustykite ir suberkite į vištieną.

Uždenkite dangtį ir patroškinkite apie 10 minučių.

Suberkite gabaliukais pjaustytus konservuotus ananasus, įpilkite ananasų sirupo ir saldžiarūgščio padažo.

Viską išmaišykite, jei reikia įberkite druskos ir pipirų.

Kepkite ant mažos ugnies dar 5-8 minutes.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba

Saldžių bulvių, morkų ir imbiero sriuba
Lengvai paruošiamas
30 min.

Saldžių bulvių, morkų ir imbiero sriuba

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba