Ingredientai

Vištienos filė 400 g
Santa Maria Paneng raudonojo kario prieskoniai 1 pakelis
Santa Maria kokosų pienas 400 g
Santa Maria kiaušininiai makaronai 1 pakelis
Aliejus 2 šaukštai
Bazilikai žiupsnelis
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Išvirkite makaronus pagal instrukciją, kurią rasite ant pakuotės.
Tada apkepkite aliejuje vištieną, suberkite prieskonių mišinį ir supilkite kokosų pieną. Kaitinkite apie 2–3 minutes.

Patiekite su makaronais ir padekoruokite baziliko lapeliais.

Skanaus!

Santa Maria

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Be galo skanūs daržovių kotletukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Be galo skanūs daržovių kotletukai

Velykoms: netikras zuikis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Velykoms: netikras zuikis

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba