Ingredientai

Porai 0.5 vnt.
Majonezas 3 šaukštai
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Rūkytą vištieną supjaustykite mažais gabaliukais.

2. Vynuoges perpjaukite pusiau.

3. Porą smulkiai supjaustykite.

4. Saulėgrąžas išmirkykite, nuvarvinkite.

5. Viską sumaišykite su majonezu.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Balta mišrainė su tuno majonezu
Lengvai paruošiamas
45 min.

Balta mišrainė su tuno majonezu

Balta mišrainė
Lengvai paruošiamas
30 min.

Balta mišrainė

Makaronai su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
45 min.

Makaronai su daržovėmis

Grikių apkepas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Grikių apkepas

Aukštaitiški virtiniai
Reikia pasistengti
1 val.

Aukštaitiški virtiniai

Žirnių košė su šonine
Lengvai paruošiamas
2 val.

Žirnių košė su šonine

Šalta agurkų ir jogurto sriuba
Lengvai paruošiamas
20 min.

Šalta agurkų ir jogurto sriuba

Egzotiški, sultingi vištienos vėrinukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Egzotiški, sultingi vištienos vėrinukai