Ingredientai

Vištiena (rūkyta) 400 g
Vynuogės 400 g
Porai 0.5 vnt.
Saulėgrąžos 2 saujos
Majonezas šaukštas
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Rūkytą vištieną supjaustykite mažais gabaliukais.

Vynuoges perpjaukite pusiau.

Porą smulkiai supjaustykite.

Saulėgrąžas išmirkykite, nuvarvinkite.

Viską sumaišykite su majonezu.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

GARDUMĖLIS: itališka pica
Reikia pasistengti
50 min.

GARDUMĖLIS: itališka pica

LAZANIJA, kuriai nėra lygių
Reikia pasistengti
1 val. 10 min.

LAZANIJA, kuriai nėra lygių

Raugintų kopūstų sriuba su vištiena
Lengvai paruošiamas
30 min.

Raugintų kopūstų sriuba su vištiena

Itin traškūs vištienos kąsneliai
Lengvai paruošiamas
45 min.

Itin traškūs vištienos kąsneliai

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže
Lengvai paruošiamas
30 min.

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže

Cinamoninės bandelės su varškine tešla
Reikia pasistengti
1 val.

Cinamoninės bandelės su varškine tešla