Ingredientai

Varškė 9% riebumo 60 g
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 6
Receptu dalijasi tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė Odeta.

Gaminimo eiga

1. Vištienos faršą sumaišome su varške, kiaušiniu ir prieskoniais.

2. Suformuojame norimo dydžio maltinukus.

3. Apvoliojame džiūvėsėliuose ir kepame keptuvėje su įkaitintu aliejumi.

4. Kepame iš abiejų pusių, kol iškeps ir gražiai apskrus.

Skanaus!
„Samčio užrašai“

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Itališkų kukulių receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Itališkų kukulių receptas

Švediškų kukulių receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švediškų kukulių receptas

Kijevo kotletų receptas
Reikia pasistengti
1 val.

Kijevo kotletų receptas

Tofu kukuliai su pievagrybiais
Lengvai paruošiamas
45 min.

Tofu kukuliai su pievagrybiais