Ingredientai

Vištienos krūtinėlių filė 3 vnt.
Obuoliai 1 vnt.
Druska pagal skonį
Karis žiupsnelis
Miltai 3 šaukštai
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Vištienos krūtinėles sumalkite. Į faršą įdėkite piene išmirkytas batono riekeles, suberkite krakmolą, įmuškite kiaušinį, paskaninkite prieskoniais ir gerai išmaišykite.

Obuolį nulupkite ir supjaustykite apskritais griežinėliais (iš vidurio pašalinkite sėklas). Iš vištienos faršo formuokite maltinius, į vidų dėdami po obuolio griežinėlį, tuomet juos apvoliokite miltuose.

Kepkite gausiai aliejaus pripiltoje keptuvėje. Galite patiekti su bulvių koše, pomidorais, žirneliais ir obuolių skiltelėmis.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai