Ingredientai

Jogurtas 150 ml
Miltai 2 šaukštai
Druska pagal skonį
Muskato riešutai pagal skonį
Viršus:
Manų kruopos 5 šaukštai
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Vištienos faršą sumaišykite su natūraliu jogurtu kiaušiniais, prieskoniais ir miltais.

2. Viską sutrinkite elektriniu maisto trintuvu, kad gautųsi vientisa tyrė.

3. Uždenkite maistine plėvele ir pastatykite į šaldytuvą porai valandų (bus lengviau formuoti kotletukus).

4. Suformuokite nedidelius kotletukus.

5. Apvoliokite plaktame kiaušinyje, manų kruopose, vėl plaktame kiaušinyje ir vėl manų kruopose.

6. Kepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių (aliejaus nepagailėkite, jo turėtų būti daug).

7. Iškeptus kotletukus dėkite ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų nereikalingi riebalai.

8. Patiekite su šviežiomis daržovėmis.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Itališki florentinai su vyšniomis
Lengvai paruošiamas
25 min.

Itališki florentinai su vyšniomis

Skanus ir aromatingas pyragas su persikais
Lengvai paruošiamas
1 val.

Skanus ir aromatingas pyragas su persikais

Crostini su keptais pomidorais
Lengvai paruošiamas
20 min.

Crostini su keptais pomidorais

Bananinis kremas
Lengvai paruošiamas
10 min.

Bananinis kremas