Ingredientai
Vištienos faršas
1
kg
Pievagrybiai
200
g
Majonezas
1
šaukštas
Malti džiūvėsėliai
2
šaukštai
Kiaušiniai
2
vnt.
Miltai
2
šaukštai
Kiaušiniai (plakimui)
1
vnt.
Porcijos: 6
Gaminimo eiga
Pievagrybius nuplaukite, nuvalykite ir gana smulkiai supjaustykite.
Į vištienos faršą įmuškite kiaušinius, suberkite prieskonius, įdėkite majonezo ir įberkite maltų džiūvėsėlių.Gerai išminkykite.
Suberkite pievagrybius ir gerai išmaišykite.
Suformuokite kotletukus, apvoliokite miltuose ir lengvai plaktame kiaušinyje.
Kepkite aliejuje iš abiejų pusių.
Patiekite su bulvių koše ir daržovėmis.
Atsiliepimai