Ingredientai

Medus 3 šaukštai
Dižono garstyčios 3 šaukštai
Vištienos filė 400 g
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Ananasai 1 puodelis
Fermentinis sūris 1 puodelis
Majonezas 1 šaukštas
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Sumaišykite garstyčias su medumi ir gausiai aptepkite vištienos kepsnelius.

Dėkite uždengtus į šaldytuvą ir palikite marinuotis per naktį.

Pirštais nubraukite marinatą, kepsnelius apibarstykite druska, pipirais ir apkepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje.

Išimkite iš keptuvės ir sudėkite ant kepimo popieriumi ištiestos skardos.

Ananasus nusunkite, pasmulkinkite ir sumaišykite su tarkuotu sūriu ir majonezu.

Ananasų ir sūrio masę dėkite ant kepsnelių ir dėkite kepti į iki 210 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepkite apie 20-30 minučių.

Įvertink šį receptą

Panašūs receptai

Be galo skanūs daržovių kotletukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Be galo skanūs daržovių kotletukai

Velykoms: netikras zuikis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Velykoms: netikras zuikis

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai

GARDUMĖLIS: itališka pica
Reikia pasistengti
50 min.

GARDUMĖLIS: itališka pica

LAZANIJA, kuriai nėra lygių
Reikia pasistengti
1 val. 10 min.

LAZANIJA, kuriai nėra lygių

Raugintų kopūstų sriuba su vištiena
Lengvai paruošiamas
30 min.

Raugintų kopūstų sriuba su vištiena

Itin traškūs vištienos kąsneliai
Lengvai paruošiamas
45 min.

Itin traškūs vištienos kąsneliai

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže
Lengvai paruošiamas
30 min.

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže

Cinamoninės bandelės su varškine tešla
Reikia pasistengti
1 val.

Cinamoninės bandelės su varškine tešla