Ingredientai

Druska pagal skonį
Vištienos prieskoniai 2 šaukšteliai
Pipirai pagal skonį
Miltai 3 šaukštai
Majonezas 2 šaukštai
Porcijos: 4
Už receptą dėkojame skaitytojai Renatai.

Gaminimo eiga

Vištienos filė supjaustykite kepsnio dydžio gabaliukais ir lengvai juos išmuškite.

Pabarstykite vištienos prieskoniais, druska, pipirais.

Sudėkite į dubenį, užpilkite konservuotų ananasų sirupu ir palikite marinuotis 30 minučių.

Vištienos gabaliukus apvoliokite miltuose ir dėkite kepti į įkaitintą aliejų. Kepkite iš abiejų pusių, kol gražiai pagels.

Ant iškepusių vištienos kepsnių uždėkite po ananasų griežinėlį, o į ananaso vidurį – šaukštelį majonezo. (Galima naudoti ir gabalėliais pjaustytus konservuotus ananasus, tuomet majonezą dėkite ant viršaus.)

Sutarkuokite „Džiugo“ sūrį ir užbarstykite ant kepsnių.

Paruoštus kepsnelius kiškite į iki 200 laipnių įkaitintą orkaitę. Kepkite 10 minučių.

Patiekite su šviežiomis daržovėmis.

Ingredientai: 800 g vištienos filė 1 indelio griežinėliais konservuotų ananasų 70 g. sūrio 3 valg. šaukštų miltų 2 valg. šaukštų majonezo aliejaus kepimui druskos, pipirų, vištienos prieskonių, petražolių

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai