Ingredientai
Gaminimo eiga
Vištienos filė supjaustykite kepsnio dydžio gabaliukais ir lengvai juos išmuškite.
Pabarstykite vištienos prieskoniais, druska, pipirais.
Sudėkite į dubenį, užpilkite konservuotų ananasų sirupu ir palikite marinuotis 30 minučių.
Vištienos gabaliukus apvoliokite miltuose ir dėkite kepti į įkaitintą aliejų. Kepkite iš abiejų pusių, kol gražiai pagels.
Ant iškepusių vištienos kepsnių uždėkite po ananasų griežinėlį, o į ananaso vidurį – šaukštelį majonezo. (Galima naudoti ir gabalėliais pjaustytus konservuotus ananasus, tuomet majonezą dėkite ant viršaus.)
Sutarkuokite „Džiugo“ sūrį ir užbarstykite ant kepsnių.
Paruoštus kepsnelius kiškite į iki 200 laipnių įkaitintą orkaitę. Kepkite 10 minučių.
Patiekite su šviežiomis daržovėmis.
Ingredientai: 800 g vištienos filė 1 indelio griežinėliais konservuotų ananasų 70 g. sūrio 3 valg. šaukštų miltų 2 valg. šaukštų majonezo aliejaus kepimui druskos, pipirų, vištienos prieskonių, petražolių
Atsiliepimai