Ingredientai

Vištienos filė 400 g
Rikotos sūris 200 g
Mairūnai 1 sauja
Grietinė 2 šaukštai
Česnakai 3 skiltelės
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Šaltai rūkyta kiaulienos šoninė 100 g
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Vištienos filė supjaustykite plonais ir plačiais kepsniukais.

Uždenkite maistine plėvele ir išmuškite, kad suminkštėtų.

Pabarstykite druska ir pipirais.

Rikotą išsukite su išspaustu česnaku, grietine ir smulkiai pjaustytu mairūnu.

Rikotos masę tepkite ant kepsniukų.

Kepsniukus susukite ir apvyniokite plonomis, bet ilgomis šoninės juostelėmis.

Kepkite iki 220 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 45 minutes.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Be galo skanūs daržovių kotletukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Be galo skanūs daržovių kotletukai

Velykoms: netikras zuikis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Velykoms: netikras zuikis

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai

Tobulai skanus morkų tortas Velykoms
Reikia pasistengti
1 val. 40 min.

Tobulai skanus morkų tortas Velykoms

Velykoms: netikras zuikis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Velykoms: netikras zuikis

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai

Velykinis liežuvio vyniotinis
Reikia pasistengti
3 val.

Velykinis liežuvio vyniotinis

Cinamoninės bandelės su varškine tešla
Reikia pasistengti
1 val.

Cinamoninės bandelės su varškine tešla