Ingredientai
Vištų krūtinėlės
2
vnt.
Pievagrybiai
12
vnt.
Sviestas
2
šaukštai
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Miltai
4
šaukštai
Kiaušiniai
2
vnt.
Malti džiūvėsėliai
6
šaukštai
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
1. Vištų krūtinėles perpjaukite pusiau ir uždengus maistine plėvele gerai išmuškite.
2. Apibarstykite druska ir pipirais abi puses.
3. Pievagrybius gana smulkiai supjaustykite ir apkepkite įkaitintame svieste. Pagardinkite druska ir pipirais.
4. Įdaro dėkite ant kepsnių, ant pievagrybių uždėkite po mažą gabaliuką sviesto, sulenkite.
5. Atsargiai apvoliokite miltuose, kiaušinio plakinyje ir maltuose džiūvėsėliuose.
6. Kepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje ant vidutinės ugnies, kol gražiai apskrus iš abiejų pusių.
Skanaus!
Atsiliepimai