Ingredientai

Sviestas 2 šaukštai
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Miltai 4 šaukštai
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Vištų krūtinėles perpjaukite pusiau ir uždengus maistine plėvele gerai išmuškite.

2. Apibarstykite druska ir pipirais abi puses.

3. Pievagrybius gana smulkiai supjaustykite ir apkepkite įkaitintame svieste. Pagardinkite druska ir pipirais.

4. Įdaro dėkite ant kepsnių, ant pievagrybių uždėkite po mažą gabaliuką sviesto, sulenkite.

5. Atsargiai apvoliokite miltuose, kiaušinio plakinyje ir maltuose džiūvėsėliuose.

6. Kepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje ant vidutinės ugnies, kol gražiai apskrus iš abiejų pusių.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Velingtono kepsniai su lašiša
Lengvai paruošiamas
45 min.

Velingtono kepsniai su lašiša

Tapas su aštunkoju
Lengvai paruošiamas
30 min.

Tapas su aštunkoju

Augalingos cinamoninės bandelės
Reikia pasistengti
3 val.

Augalingos cinamoninės bandelės

Kijevo kotletų receptas
Reikia pasistengti
1 val.

Kijevo kotletų receptas

Marokietiškas jautienos troškinys
Lengvai paruošiamas
1 val.

Marokietiškas jautienos troškinys

Sultingas, naminis kebabas
Lengvai paruošiamas
30 min.

Sultingas, naminis kebabas

Sausainiai „Hamantašen“
Reikia pasistengti
1 val.

Sausainiai „Hamantašen“