Ingredientai

Vištienos filė 500 g
Sūris 50 g
Rūkytas kumpis 50 g
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Kiaušiniai 2 vnt.
Miltai 2 šaukštai
Malti džiūvėsėliai 5 vnt.
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Vištienos filė supjaustykite horizontaliai - plonais, bet plačiais kepsniukais. Juos lengvai išmuškite, pabarstykite druska ir pipirais.

Sūrį ir rūkytą kumpį supjaustykite labai plonomis riekelėmis.

Ant vištienos kepsniuko vidurio uždėkite kumpio riekelę ir sūrį. Į vidurį užlenkite vištienos kraštus, taip, kad uždengtu vienas kitą.

Kepsniukus apvoliokite miltuose, lengvai plaktame kiaušinyje, maltuose džiūvėsėliuose, kiaušinyje ir vėl džiūvėsėliuose.

Kepkite keptuvėje, gerai įkaitintame aliejuje (aliejaus negailėkite, tegul kepsniukus apsemia bent iki pusės). Kepkite ant vidutinės ugnies, kol gražiai paskrus iš abiejų pusių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Be galo skanūs daržovių kotletukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Be galo skanūs daržovių kotletukai

Velykoms: netikras zuikis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Velykoms: netikras zuikis

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai