Ingredientai

Vištų krūtinėlės 3 vnt.
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Miltai 1 puodelis
Baltas sausas vynas 0.5 puodelio
Citrinų sultys 4 šaukštai
Sviestas 2 šaukštai
Kaparėliai 0.5 puodelio
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

Vištos krūtinėlę perpjaukite per pusę - turi gautis du kepsniukai (viso - 6).

Iš abiejų pusių pabarstykite pipirais ir druska.

Kepsnelius apvoliokite miltuose (švelniai papurtykite, kad nubyrėtų miltų perteklius).

Apkepkite kepsnelius įkaitintame svieste, kol abi pusės gražiai apskrus. Kepkite ant vidutinės ugnies, kad vištiena ne tik apskrustų, bet ir iškeptų.

Vištieną atidėkite į šoną.

Į tą pačią keptuvę supilkite vyną, citrinų sultis, įdėkite du šaukštus sviesto ir suberkite kaparėlius.

Kai užvirs po minutę apkepkite padaže vištienos kepsnelius iš abiejų pusių.

Sudėkite vištieną į serviravimo indą, tolygiai užpilkite padažą.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Be galo skanūs daržovių kotletukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Be galo skanūs daržovių kotletukai

Velykoms: netikras zuikis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Velykoms: netikras zuikis

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai