Ingredientai

Vištienos filė 2 vnt.
Baklažanai 1 vnt.
Pomidorai 3 vnt.
Fermentinis sūris 50 g
Kiaušiniai 1 vnt.
Miltai 2
Malti džiūvėsėliai 4 šaukštai
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Baklažanus plonai supjaustykite ir apiberkite gana gausiai druska. Padėkite į šoną.

Pomidorus supjaustykite griežinėliais, sūrį sutarkuokite.

Vištienos filė supjaustykite kepsneliais ir šiek tiek išmuškite. Apibarstykite druska ir pipirais.

Vištienos filė apvoliokite miltuose, lengvai plaktame kiaušinyje ir džiūvėsėliuose ir kepkite iš abiejų pusių keptuvėje, kol gražiai apskrus.

Iš baklažanų išsiskyrusį skystimą nupilkite, baklažanus nuplaukite ir nusausinkite.

Iškeptus vištienos kepsniukus sudėkite ant kepimo popieriumi ištiestos skardos. Ant kiekvieno dėkite baklažano riekelę, ant jo pomidorų griežinėlių ir užbarstykite sūrio.

Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 10 minučių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Be galo skanūs daržovių kotletukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Be galo skanūs daržovių kotletukai

Velykoms: netikras zuikis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Velykoms: netikras zuikis

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba