Ingredientai

SANTA MARIA TERIYAKI padažas 200 ml
Agurkai 1 vnt.
Citrinos 2 vnt.
Cukrus 1 šaukštas
Pipirmėtės pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Vištieną sudėkite į didelį indą ar plastikinį maišelį ir sumaišykite su TERIYAKI marinatu. Palikite pastovėti 1 val.

Vėliau kepkite kepsninėje tiesiai ant ugnies apie 3–4 min. Stebėkite, kad nepridegtų.

Baigiant kepti patepkite padažu TERIYAKI.

Supjaustykite agurkus ir svogūnus.

Sumaišykite likusias sudėtines dalis. Sudėję daržoves, viską gerai išmaišykite ir palikite pastovėti 30 min.

Patiekite mėsą su TERIYAKI padažu ir salotomis.

Santa Maria

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai